Sherlock Holmes si Jack Spintecatorul

de Cata Munar și Ricard Reguant

18468

Un nou proiect: Microteatru.ro

📣Teatrul Avangardia inoveaza și va propune un nou concept gandit special pentru online – Microteatru by Avangardiawww.MicroTeatru.ro 🔻

  • 🎬 La intersectia dintre teatru si film
  • Durata scurta: 15-20 min (ideale pentru o scurtă pauză de relaxare sau pentru acele putine momente de liniste ale parintilor cu copii mici
  • 💓Distributii cu actori pe care i-ati indragit pe scena in spectacolele Teatrului Avangardia

Intra pe Microteatru.ro >>

Vino sa traiesti pentru 2 ore in atmosfera Londrei anilor 1880 si descopera o lume plina de mistere…
Cel mai cunoscut detectiv din lume ajunge fata in fata cu cel mai înfricoșător criminal în serie din istorie, misteriosul Jack Spintecatorul.


În curs de reprogramare

 

Bucuresti – sala Cinema Pro

Distributie: Serban Gomoi, Cristi Iacob, Mihai Calin, Alex Conovaru, Victor Bucur, Vitalie Bichir, Ana Covalciuc, Andreea Hristu, Beatrice Rubica, Andreea Mateiu si Daniel Burcea
Regia: Ricard Reguant
Autor: Cata Munar si Ricard Reguant
Muzica: Pep Sala
Durata: 2h 10 (fara pauza)

Cumpara-ti biletul acum online pe Bilet.ro >>

Biletele se pot achizitiona prin reteaua Exista 4 categorii de preturi:

  • Categoria I VIP: 120 lei
  • Categoria II: 90 lei
  • Categoria III: 80 lei
  • Categoria IV: 70 lei

Nu vrei sa cumperi biletul online? Vezi aici lista de magazine partenere Bilet.ro de unde poti sa iti cumperi bilet: Vezi Lista >>

POVESTEA

Imagine de la montarea Sherlock Holmes y el Destripador de la Barcelona
Londra anilor 1880.
O serie de crime oribile petrecute in cartierul Whitechapel zguduie opinia publica.
Inspectorul Lestrade, disperat de situatie si de presiunea mediatica, ajunge in Baker street 221B pentru a-l angaja pe celebrul detectiv Sherlock Holmes care,impreuna cu nelipsitul doctor Watson, va demara investigatiile pentru a-l gasi si a-l da in vileag pe teribilul criminal poreclit Jack Spintecatorul.
Imagine de la montarea Sherlock Holmes y el Destripador de la Barcelona
În timpul investigatiei se vor intalni si cu celebra spioana Irene Adler.
Aventura si suspansul vor alcatui un amestec exploziv care ii va face sa descopere un adevar mult mai socant decat si-ar fi putut imagina.

SHERLOCK VS JACK; cand SCOTLAND YARD a apelat la ARTHUR CONAN DOYLE pentru a-l gasi pe JACK SPINTECĂTORUL

Nu multa lume stie ca, in 1888, Sir Arthur Conan Doyle, creatorul celebrului detectiv Sherlock Holmes, a fost chemat de mai multe ori la Scotland Yard pentru a lei oferi consultanta cu privire la crimele oribile care au zguduit in acea perioada Londra victoriana. Cunoscutul scriitor si-a notat ideile si parerile transmise catre Scotland Yard cu privire la identitatea celebrului criminal in serie supranumit Jack Spintecatorul.
Sir Arthur Conan Doyle
Multe dintre aceste insemnari au fost folosite pentru redactarea acestei piese de teatru originale care combina fantezia unui personaj inventat, dar cunoscut in intreaga lume – Sherlock Holmes, cu realitatea unuia dintre cei mai cruzi ucigasi ai acelor ani. Juxtapunerea, desi riscanta, este cu siguranta extrem de intriganta si surprinzatoare, lucru dovedit si de prezenta ei pe marele ecran, existand cel putin doua filme in care apare aceasta juxtapunere antrenanta: Murder by decree de Bob Clark (cu mari actori precum Cristopher Plummer, Donald Sutherland si James Mason) si A Study In Terror (cu Judi Dench, Frank Finlay, John Neville), unde marele detectiv este chemat sa investigheze crimele misterioase din Whitechapel urmand pistele si indiciile cercetate si analizate in realitate de Scotland Yard in acea perioada.
In acelasi timp, piesa trateaza problematica dualitatii binelui si raului in sinea fiecarei persoane si lupta continua dintre bine si rau care sa da in fiecare din noi.

Distributie

Serban Gomoi
Sherlock Holmes

Serban Gomoi

Mihai Calin
Dr. Watson

Mihai Calin

Alexandru Conovaru
Hermann / Freud

Alexandru Conovaru

Ana Covalciuc
Irene Adler

Victor Bucur
Inspectorul Lestrade

Victor Bucur

Vitalie Bichir
Edward Legistul

Andreea Mateiu
Miss Hudson

Andreea Mateiu

Andreea Hristu
Veronica Carlston / Regina

Beatrice Rubica
Prostituata

Daniel Burcea
Politistul

Daniel Burcea

Sherlock Holemes pe scenele internationale

Regia

Ricard Reguant

Productia din Romania va fi regizata de regizorul catalan Ricard Reguant, cu o vasta experienta in montarea acestei piese de teatru.

Ricard Reguant a montat numeroase spectacole in Spania, Brazilia, Italia si Romania (Muzicalul Chicago, TOC TOC, Intriga, Magnolii de Otel, Si din 10 n-a mai ramas niciunul), a realizat emisiuni TV pe posturile nationale din Spania si a semnat scenariul si regia la un numar important de filme si seriale, fiind, de altfel, si nominalizat la premiile Goya.

Preda ca profesor la ESAEM (Scoala Superioara de Arte Dramatice) din Malaga infiintata de bunul sau prieten, Antonio Banderas.

Citeste mai multe despre regizorul Ricard Reguant

IMPORTANT: Din respect fata de actori si fata de spectatori, accesul la spectacolele Teatrului Avangardia nu mai este permis dupa inceperea reprezentatiilor.

DISTRIBUIȚI