Șeful – Constanța, Casa de Cultură a Sindicatelor

de Euardo Aldan

109666

Ți-ar plăcea să-i poți spune Șefului în față ceea ce crezi cu adevărat, fără să-ți pese?

Șeful – o comedie plină de umor și duioșie.

Luni 16 Decembrie
ora 19:00

Constanța – Casa de Cultură a Sindicatelor
(B-dul Alexandru Lăpușneanu 1)

Distribuție: Șerban Pavlu și Cristi Iacob.

Regie: Ricard Reguant

Text: Eduardo Aldan

Traducere: Mihaela Stanca

Decor: Bogdan Amarfi

Light Design: Dan Bujor

Costume: Adina Buzatu

Durata: 1h 40 (fără pauză)

Biletele se pot achiziționa prin rețeaua Exista 2 categorii de prețuri:

  • Categoria I VIP: 150 lei
  • Categoria II: 120 lei
  • Oferim bilete reduse la 80 lei pentru pensionari, studenți, liceeni si copii . Biletele se rezervă telefonic și vor fi ridicate în ziua spectacolului.

Mult umor, situații ofertante, replici istețe, jocuri de cuvinte, puțină emoție la final, cât să te ia prin surprindere și, cine-știe, poate să îți dea o temă simplă de gândire pentru acasă, doi actori foarte ludici și carismatici.

(Amfiteatru, Alina Epingeac – critic de teatru) citeste mai mult

„Şeful” este genul de spectacol câştigător, pentru că se bazează pe o reţetă sigură: umor, suspans, emoţie, căldură umană, un strop de nostalgie şi doi interpreţi care le pot asuma şi ştiu să le transmită cu succes.

(Acta est Fabula, Razvana Nita – critic de teatru) citeste mai mult >>

Povestea

Șeful este o comedie plină de umor și duioșie scrisă de unul dintre cei mai în vogă comedieni și dramaturgi din Spania, Eduardo Aldan.

În seara de Revelion șeful unei mari companii rămâne blocat în birou cu un angajat pe care tocmai l-a concediat.

Pe durata acestei “încarcerări” involuntare se văd obligați să conviețuiască și să treacă prin situații dintre cele mai absurde și amuzante.

Dar după această noapte viețile lor vor fi schimbate pentru totdeauna.

În fond, piesa aduce în atenția noastră un vis pe care îl avem cu toții: să reușim să scăpăm de toate lanțurile din viața noastră până ce ajungem să devenim propriul nostru șef.

Într-o perioadă în care pare că ne tot îndepărtăm de cei din jurul nostru, dar și de noi înșine…

În care niște formule din Excel și rezultatelor lor sau numărul de clickuri din reclamele de pe Facebook sau Instagram stau în topul priorităților noastre în detrimentul relațiilor calde și empatiei cu cei din jurul nostru

În care corectitudinea politică (polically corectness-ul), în loc să deservească scopul inițial nobil și onest, începe să se transforme într-o caricatură grotescă ce duce în derizoriu însăși valorile inițiale…

Când goana nebunească pentru atingerea unor target-uri ne scoate cu totul de pe drumul nostru și ne face să uităm de target-urile în sine.

Când nu mai reușim să vedem pădurea de copaci…

Vă invităm la o pledoarie pentru viață – caldă și umană, cu empatie și duioșie, cu umor și busolă morală calibrată corect. Ca o ceașcă de ciocolată caldă băută cu drag și tihnă, alături de cei dragi.

Haideți să ne oprim o clipă din tot iureșul acesta nebun în care s-au transformat viețile noastre, să privim cu atenție în jurul nostru și să ne bucurăm de lucrurile frumoase pe care descoperim. Haideți să facem asta până nu e prea târziu ca să mai fie ceva de descoperit!

Vă așteptăm cu drag la o poveste frumoasă care vă va face să râdeți, dar vă va și înduioșa, deopotrivă!

Distributie

Serban PavluSeful

„Seful“ este un spectacol aparent „usor” care vorbeste pe un ton amuzant despre probleme foarte serioase ale individului contemporan, care, in goana lui dementa dupa atat de iluzoriul succes, uita de lucrurile cu adevarat importante. Ma simt extraordinar de fiecare data cand traversez acest spectacol pentru felul extrem de autentic in care ma conecteaza cu publicul.

Si pentru ca ADOR SA JOC COMEDIE!!!

Cristi IacobAngajatul

In piesa de teatru „Seful” ai sa gasesti, dragul nostru spectator, lucruri care te vor face sa razi, lucruri care te vor pune pe ganduri, lucruri care-ti vor trage un semnal de alarma, lucruri care te vor emotiona (iar daca o lacrima o sa-ti apara in coltul ochiului sa nu-ti fie rusine de ea, las-o sa straluceasca acolo ca un diamant viu) pentru ca acest spectacol este facut de oameni pentru oameni si speram sa contina ingredientul esential al fericirii omului: viata insasi.

Regizor

Ricard Reguant

Regizor Ricard Reguant

Autor

Eduardo Aldan

Costumele

Adina Buzatu

GALERIE FOTO

DISTRIBUIȚI