RESERVOIR CATS – Sambata, 07 Octombrie, ora 20:00

512

Sambata 07 Octombrie
Ora: 20:00

Bucuresti – Cinema Pro

Distributie: Ioana Barbu, Ada Gales, Laura Cosoi, Andreea Samson, Andreea Mateiu si Smaranda Caragea.

Regie: Ricard Reguant

Durata: 1h 40 (fara pauza)

Promotie El Toritoclick aici pentru informatii >>

Biletele se pot achizitiona prin reteaua BILET.RO

Exista 3 categorii de preturi:

  • Categoria I VIP: 100 lei
  • Categoria II: 70 lei
  • Categoria III: 60 lei
  • Categoria IV: 50 lei

La fiecare spectacol exista un numar limitat de locuri VIP (32 de locuri) – situate central in primele 2 randuri si care vor primi cadouri/suprize de la sponsorii/partenerii spectacolului.

Cumpara-ti biletul acum online >>

Nu vrei sa cumperi biletul online?
Vezi aici lista de magazine partenere Bilet.ro de unde poti sa iti cumperi bilet: Vezi Lista >>

Povestea

Vino la comedia Reservoir Cats si lasa-te surprins de o intriga spectaculoasa cu elemente filmice integrate inteligent intr-o piesa de teatru prin tehnici inovative de regie!

O comedie exploziva despre un jaf organizat de o banda de 6 femei. Ce se intampla cand planificarea si executarea jafului sunt deturnate de discutii si conflicte ce tin de universul si psihologia feminina. Umor ironic a la Tarantino si o satira a societatii in care traim.

„Scenariul. Bine gandit, bine construit, cu un reveal misto pe final.” (Cristian China Birta – Blogger)

Reservoir Cats este o piesa care se vrea un omagiu adus universului feminin din filmele lui Tarantino.

Modul de adresare, dialogurile, scenele si personajele, toate fac parte din acest univers, insa privit din perspectiva tragicomica si uneori din mai multe unghiuri.

Este insa de urmarit atat din punctul de vedere al spectatorului „normal” cat si din al fanului Tarantino. Pentru ca te poti distra la replici, situatii sau interpretari actoricesti. Din punctul de vedere al spectatorului obisnuit. Dar si din al aceluia care stie niste situatii a la Tarantino. Si e curios cum se rezolva aici situatia. (My Magazine)

Piesa este regizata de regizorul spaniol Ricard Reguant, laureat Broadway World 2015, care in Romania a mai regizat comedia TOC TOC (din 2014 pana in prezent, peste 15.000 de spectatori) si MUZICALUL CHICAGO (2005-2008 la Teatrul National din Bucuresti, peste 70.000 de spectatori).

Atentie: Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani. Spectacolul contine sunete de impuscaturi.

Premisa de la care incepe sa se deruleze actiunea este cea din binecunoscutul film Reservoir Dogs al lui Quentin Tarantino, insa in perspectiva feminina. Un grup de 6 femei planuiesc un jaf. Pentru a nu fi identificate, folosesc porecle atunci cand se adreseaza una alteia, si par ca nu se cunosc intre ele. Si daca in filmul lui Tarantino alias-urile sunt culori: Mr. Blue, Mr. Brown, Mr. Orange, Mr. Pink, etc., in piesa autorii au ales sa foloseasca nume de actori celebri care au lucrat cu Tarantino.

Piesa are trei parti bine delimitate (la fel ca filmul caruia ii aduce omagiu):

  • Pregatirea: In care ajungem sa cunoastem protagonistele, calitatile si defectele lor, trasaturile lor extreme de personalitate, dorinta lor de a face usor rost de bani.
  • Frustrarea: Jaful nu merge bine si una dintre ele este ranita, iar alta nu este de gasit. Se dezvolta suspiciunile si dorinta de razbunare. Violenta pune stapanire pe sala de sport si se dovedeste a fi mortala.
  • Deznodamantul: Un al treilea act ciudat in care, avand ca referinta personajul Vernita Green (Vivica Fox) din Kill Bill, si preocuparile sale extra criminale, se dezvaluie cum sunt in realitate protagonistele piesei. Cum? Facand ca actiunea sa ia o turnura neasteptata, chiar de mai multe ori (ca in “Cei 8 Odiosi”).

Cunoaste personajele:

BRUCE – IOANA BARBU Sexi, feminina, aiurita si cu gusturi rafinate. Are gura sloboda. Ascunde un secret intunecat. In realitate este barbat

LEONARDO – ADA GALES Este asasina cea mai candida, mai dulce si mai feminina dintre toate. Ii place ceea ce este Politically Correct si este usor naiva in anumite ocazii. Predispusa la “indragosteala“ deplasata si cu o multime de indoieli cu privire la sexualitatea sa.

BRAD – LAURA COSOI / GRATIELA DUBAN – Culta, educata, uraste vulgaritatea si se ghideaza dupa un cod al onoarei profesionale extrem de strict. Face crize de nervi ori de cate ori cineva incalca codul care pentru ea este sfant.

ROBERT – ANDREEA SAMSON – Serioasa, concilianta, mereu dispusa sa dea o mana de ajutor. Este constienta de faptul ca fetele trebuie sa fie unite. Va lupta pentru a le mentine unite atunci cand lucrurile o vor lua razna.

JOHN – ANDREEA MATEIU – Cea mai in varsta si mai experimentata. Este harsita prin viata si stie ce inseamna sa piezi un tovaras. Are o atitudine mai umana si maternala, insa respecta regulile deoarece stie ca in profesia pe care o are nu e bine sa iti asumi riscuri inutile. Se pricepe sa transmita o stare de calm atunci cand este nevoie.

SAMUEL – SMARANDA CARAGEA “Feminazi” militanta. Instabila, plina de ura si resentimente, cu o personalitate exploziva si reactii disproportionate. E in stare sa compromita oricand intreaga misiune daca cineva o scoate un pic mai mult din sarite, in special daca acel cineva este un barbat. Punctul slab este “honey bunny”-ul sau, “LEONARDO”.

Mai multe informatii pe site-ul oficial: www.reservoircats.ro

Video

Facebook Comments
DISTRIBUIȚI