Promotie BANJO JACK

11554

Ne face placere sa va anuntam ca Teatrul Avangardia a incheiat un parteneriat cu restaurantul in stil american BANJO JACK din  Strada Iancu Căpitanu 26 (Tel: 0770 653 341). (www.facebook.com/BanjoJackBucuresti/)

Scopul: oferirea unor experiente inedite spectatorilor nostri.

Banjo Jack este un restaurantul cu specific american, realizat după modelul localurilor din orasul Chicago si aduce in capitala Romaniei ceva din atmosfera unică a Orasului Vanturilor, celebra metropola de pe malul lacului Michigan. Retetele sunt creația lui Chef Paco Ruiz, care detine in Chicago un lant de 8 restaurante. Meniul se diferențiază prin preparatele low & slow, pregatite intr-o afumatoare traditional americana, asa cum se intampla in restaurantele din Chicago, care au devenit faimoase și datorita acestui stil unic de preparare. Clienții vor putea comanda, de asemenea, și whiskey burger, celebru Tomahawke sau T-Bone Steak. Bonul mediu este de 70 de lei pentru o persoana.

Cu o capacitate de 120 de locuri, restaurantul Banjo Jack este deschis intre orele 16:00 și 1:00, iar atmosfera este completata prin muzica live, in special Jazz. Lumea localurilor din Chicago este reflectată pe larg in filmele de la Hollywood, inclusiv datorita faptului că a devenit celebra pe vremea lui Al Capone, iar acest lucru se regaseste si in decorul de la Banjo Jack.

Sursa: https://legalmagazin.ro/investitie-de-250-000-de-euro-cel-mai-nou-restaurant-cu-specific-american-deschis-saptamana-aceasta-bucuresti/

25%
Reducere

Toti spectatorii teatrului Avangardia vor beneficia de 25% reducere la nota de plata in restaurantul BANJO JACK in baza biletului de teatru. Asa ca va recomandam sa va pastrati biletul dupa spectacol.

Aceasta promotie nu se cumuleaza cu ofertele existente in cadrul restaurantului.

50 Lei
Voucher cadou

Spectatorii de pe locurile VIP vor primi, in plus, cate un voucher valoric de 50 lei pe care il vor putea folosi in cadrul restaurantului. Voucher-ul se va inmana in ziua spectacolului.

Atentie! Se poate folosi un singur voucher la o nota plata. Daca sunteti mai multe persoane care aveti vouchere, restul de vouchere le puteti folosi la urmatoarele vizite la restaurant.

Cum ajungi la Banjo Jack?

DISTRIBUIȚI