NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice ASOCIAȚIA AVANGARDIA are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: trimiterea de informări cu privire la spectacolele produse de Teatrul Avangardia.

Sunteţi/nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare trimiterii de informări cu privire la spectacolele produse de Teatrul Avangardia. Refuzul dvs. determină imposibilitatea transmiterii de informații cu privire la programarea spectacolelor.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: ASOCIAȚIA AVANGARDIA.

Doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de ASOCIAȚIA AVANGARDIA / TEATRUL AVANGARDIA?

□DA □NU

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de e-mail abonati@teatrulavangardia.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Datele dumneavoastră vor fi transferate în SUA, în vederea realizării operațiunii de transmitere a newsletter-ului prin aplicația de transmitere de newslettere Mailchimp.” Puteti citi mai multe detalii despre politicile de confidentialitate a datelor la Mailchimp accesand linkul: https://mailchimp.com/legal/privacy

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

abonati@teatrulavangardia.ro

Observaţie:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Modalitatea de informare „verbal” se utilizează, în mod excepţional, în situaţia în care nu se poate realiza informarea în alte modalităţi (ex: informare prin intermediul convorbirii telefonice, dacă acestea sunt înregistrate).

Facebook Comments