Iubito iti raman dator – Iasi

22359

Un autentic manual de auto-ajutor ca sa poti face fata provocarilor convietuirii in cuplu (care nu sunt putine).

Ideal pentru cei care traiesc deja cu perechea cat si pentru cei care au de gand sa faca acest pas in viitorul mai mult sau mai putin indepartat.

Vorbeste despre diferentele care exista intre barbati si femei nu doar in plan sexual, ci si in plan afectiv, social si cultural.

Sambata 25 Mai
Ora: 19:00

Iasi – Casa de Cultura a Studentilor

Distributie: Andrei Duban si Gratiela Duban.

Regie: Ricard Reguant

Durata: 1h 15 (fara pauza)

Biletele se pot achizitiona prin reteaua

Exista 3 categorii de preturi: 70 lei, 90 lei si VIP 120 lei

Nu vrei sa cumperi biletul online?

Biletele se pot cumpara si de la:

Agentia Casei Studentilor
Strada Vasile Conta nr. 30
Luni-Vineri: 10-19 Sambata: 10-17 Duminica: inchis

Palas Shopping Mall – Agentia TUI Travel
Str. Palas, nr. 7A
Luni – Duminica: 10:00 – 22:00

Agentia Tui Travel – Decembrie

Str. 14 Decembrie 1989, Nr. 4 bis
Luni-Vineri: 09-19 Sambata, Duminica: inchis

Agenția Teatrala – Tel: 0232 255999
Adresa: Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant nr. 4 (langa BCR)
Luni, Marti, Joi, Vineri, Sambata, Duminica: 12.00– 17.00
Miercuri: inchis

IMPORTANT: in respect fata de actori si fata de spectatori, accesul la spectacolele Teatrului Avangardia nu mai este permis dupa inceperea reprezentatiilor.

*****

“Dumnezeu a facut femeia vorbareata pentru a atrage atentia asupra pericolului care se ascunde in spatele tacerii ei. Trebuie sa ai mare grija cu tacerea unei femei. In mod sigur coace ceva…….”

*****

„Cand Dumnezeu a creat barbatul nu avea habar de importanta memoriei. Normal ca i-a dat memorie barbatului, dar cu capacitate limitata. De aceea, barbatii pastreaza in creier doar ceea ce e cu adevarat important pentru ei. In rest, sterg tot ca sa nu supraincarce softul.”

*****

Va va face sa radeti dar si sa reflectati, in egala masura, asupra universului provocator al dragostei si al convietuirii in cuplu.

Nu ratati aceasta comedie incendiara despre relatia dintre cele doua sexe: diferentele dintre ele, virtutile lor, slabiciunile, atitudinile si, mai ales, felul in care, in cele din urma, in mod inevitabil, fiecare se dovedeste a fi completarea ideala a celuilalt.

COSTUME DAMA

GALERIE FOTO

Regizor Ricard Reguant

Ricard Reguant este regizorul catalan care in 2005 a regizat primul musical autentic de tip Broadway din Romania, Muzicalul Chicago (jucat in fata a peste 70.000 de spectatori la Teatrul National Bucuresti).

In Romania a mai montat in 2014 comedia de mare succes TOC TOC, ajunsa in cea de-a cincea stagiune cu reprezentatii sold out, in 2017, comedia Chat Chat Chat, comedia neagra Reservoir Cats, in 2018 piesa politista Intriga, Magnolii de otel, Si din 10 n-a mai ramas niciunul.

Preda ca profesor la ESAEM (Scoala Superioara de Arte Dramatice) din Malaga infiintata de bunul sau prieten, Antonio Banderas www.esaem.com/teatro-antonio-banderas

A montat numeroase spectacole de comedie si musicaluri in Spania, Brazilia si Italia, a realizat emisiuni TV pe posturile nationale din Spania si a semnat scenariul si regia la un numar important de filme si seriale, fiind de altfel si nominalizat la premiile Goya.

Printre productiile regizate de Ricard Reguant in Spania se numara:

Chicago, el musical (Premiul Max pentru cel mai bun musical), Grease (vazut de peste 1,5 milioane de spectatori), “Queen / We Will Rock You”, “Cantand in Ploaie”, “Cina pentru fraieri”, “West Side Story”, “The Sunshine boys”, “Magnolii de Otel”, “Don’t Dress for Dinner”, Centenario Del Real Futbol Club Español din Barcelona,”Șapte Mirese pentru Șapte Frati”, “10 Negri Mititei”, musicalul “Tarzan”, musicalul “Hercules”, musicalul “Vrajitorul din Oz” (premiul Broadway World 2013 Spania pentru cel mai bun musical pentru copii), Misery de Stephen King, opera bufa Frumoasa Elena de Offenbach, etc.

In 2015, in cadrul Galei Premiilor Broadway World, i s-a acordat Premiul Onorific pentru intreaga activitate.

In 2018, in cadrul galei Premios Nacionales Teatro Musical (Madrid), i s-a acordat Premiul onorific pentru contributia adusa musicalului in Spania

GALERIE FOTO

Facebook Comments
DISTRIBUIȚI