In Ploaie – Brasov

30750

Piesa scrisa de scenaristul serialelor Mad Men si House of Cards, KEITH HUFF

Un spectacol ce aduce a film de Scorsese, a teatru clasic, a dramă profundă și a poezie…

Luni 09 Decembrie
Ora 19:00

Brasov – Teatrul Sica Alexandrescu

Distributie: Marius Manole si Istvan Teglas.

Regie: Ricard Reguant

Traducere: Mihaela Stanca

Decor: Bogdan Amarfi

Light Design: Dan Bujor

Costume: Adina Buzatu

Durata: 1h 30 (fara pauza)

Cumpara-ti biletul acum online pe Bilet.ro >>

Biletele se pot achizitiona prin reteaua

Exista 3 categorii de preturi: 90 lei, 100 lei si VIP 150 lei.

Nu vrei sa cumperi biletul online?

Biletele se pot cumpara si de la:

  • Coresi Mall – Agentia DERTOUR
  • Piata Sfatului – Agentia DERTOUR
  • Calea Bucuresti nr. 79 – Agentia DERTOUR

POVESTEA

In Ploaie – un spectacol dramatic si emotionant! Poem liric si film de actiune live pe scena.

Doi tineri politisti, Joey si Denny, prieteni din copilarie, se confrunta in doar cateva zile cu o serie de evenimente care le vor afecta viata pentru totdeauna. Si nu numai prietenia le este pusa la incercare, ci si intreaga lor scala de valori, simtul onoarei si al loialitatii.

O drama profunda care inunda sala de teatru cu emotii si care te lasa cu respiratia taiata…


Cele doua personaje aduc in lumina reflectoarelor viziunea proprie asupra conceptului de familie, precum si deciziile morale discutabile pe care le fac in numele acesteia.

 

Doar ca amintirile pe care le are fiecare despre ceea ce s-a intamplat cu adevarat in acele zile in care a plouat fara oprire nu par sa coincida …

 

Uneori ranesti pe cine iubesti mai tare.

Cateodata nu ai incotro. Cateodata o faci din prostie, Cateodata e o alegere …

 

IN PLOAIE – o poveste despre prietenie, familie, alegeri dificile, loialitate, tradare …

PERSONAJE

Doi politisti aflati intr-o lupta nemiloasa pentru a face ceea ce trebuie intr-o lume in care asta nu le e permis. O calatorie in infern dupa care cei doi nu vor mai fi niciodata ca inainte….

Politist in Chicago, Denny (Istvan Teglas) este un familist convins. Cu o fire colerica si un cinism cizelat, sfideaza autoritatea si face bani pe seama traficantilor si a prostituatelor.

Joey (Marius Manole), partenerul sau si cel mai bun prieten din copilarie, este un fost alcoolic care se lupta zi de zi cu tentatia. Este un pic cam delasator si usor depresiv. Este complet dedicat partenerului sau si familiei acestuia.
Și este… indragostit fara speranta de sotia lui Denny.

DISTRIBUTIA

Marius Manole

Istvan Teglas

AUTOR

Keith Huff

Originar din Chicago, Keith Huff este unul dintre cei mai apreciati dramaturgi americani contemporani, fiind distins cu numeroase premii, intre care: Jeff Award, Cunningham Prize for Playwriting, John Gassner Memorial Playwriting Award, Berrilla Kerr Award, Writer’s Guild of America Award. Piesele sale se joaca atat in Statele Unite ale Americii pe Broadway si off-Broadway, cat si in multe alte tari din intreaga lume. Montarea de pe Broadway a piesei In Ploaie i-a avut ca protagonisti pe actorii Hugh Jackman si Daniel Craig. Piesa In Ploaie a fost distinsa cu mai multe premii Jeff Award, intre care Best New Work si Best Play.

 

Keith Huff este, de asemenea, cunoscut si pentru calitatea sa de scenarist si coproducator al serialelor de mare succes MadMen si House of Cards, pentru cel din urma fiind nominalizat la nu mai putin de sase premii Emmy.

REGIA

Ricard Reguant

Regizorul catalan Ricard Reguant a montat numeroase spectacole în Spania, Brazilia, Italia și România (Muzicalul Chicago, TOC TOC, Intriga, Magnolii de Oțel, Și din 10 n-a mai rămas niciunul), a realizat emisiuni TV pe posturile naționale din Spania și a semnat scenariul și regia la un număr important de filme și seriale, fiind, de altfel, și nominalizat la premiile Goya.

Predă ca profesor la ESAEM (Școala Superioară de Arte Dramatice) din Malaga înființată de bunul său prieten, Antonio Banderas.

Citeste mai multe despre regizorul Ricard Reguant

COSTUMELE

Adina Buzatu

Dragoste la prima vedere. Asa se poate caracteriza relația dintre Adina Buzatu cu teatrul. A frecventat salile de spectacole inca de mica si s-a bucurat de prietenia marilor actori romani, dar si din strainatate, pe care, inițial, i-a imbracat in afara scenei. In mod natural, colaborarile au fost extinse de la garderoba de zi cu zi sau gale, la implicarea in calitate de designer de costume in proiecte teatrale importante.

 

Dupa primele randuri citite din scenariul piesei ,,In ploaie” mi-am dat seama ca va fi un succes, jocul protagonistilor Marius Manole si Istvan Teglas transformand acest lucru intr-o certitudine. Vizionand repetiția snur mi s-au conturat in minte costumele pe care le-am inchegat de la prima vizita in magazin a actorilor. Este foarte usor sa lucrezi cu profesionisti, Marius, Istvan, dar si viziunea regizorala inspirandu-ma extraordinar. Sper din suflet ca o sa va placa ,,In ploaie”, acest carusel nebun al emoțiilor, iar costumele sa completeze parerea pozitiva pe care sunt convinsa ca o veți avea la finalul spectacolului.

Vizionare placuta!

IMPRESII IN ROMANIA

„În ploaie” este probabil la acest moment cel mai „iesit din norme” spectacol de teatru din oras.”

(Acta est Fabula, Razvana Nita – critic de teatru)

IMPRESII IN PRESA INTERNATIONALA

„Un cataclism emoțional care transformă o poveste spirituală și halucinantă într-un veritabil film de acțiune și care ne face să tremurăm ca într-un montagne russe”

(Hedy Weiss – Chicago Sun-Times)

„O poveste profundă, intensă, poetică, emoționantă și care te prinde instantaneu”

(Chris Jones – Chicago Tribune)

„În mod cert, una dintre cele mai bune piese ale anului! O piesă intensă, proaspată și provocatoare”

(Richard Zoglin – Time)

„… o avalanșă emoțională scrisă cu o autentică forță dramatică”

(Steve Oxman – Variety)

IMPORTANT: Din respect fata de actori si fata de spectatori, accesul la spectacolele Teatrului Avangardia nu mai este permis dupa inceperea reprezentatiilor.

GALERIE FOTO

GALERIE VIDEO

Articole Promotionale

Caiet Program

Cana de cafea/ceai

Umbrela de ploaie

DISTRIBUIȚI