Imperium

Cu: Maia Morgenstern si Cabiria Morgenstern. Text și Regie: Ricard Reguant. Muzica: Pep Sala

40068

Două femei se întâlnesc în toiul nopții într-un loc misterios, în care nimic nu este ceea ce pare a fi.

Maia Morgenstern și Cabiria Morgenstern te vor ține cu sufletul la gură într-un thriller cutremurător!

Bani! Influență! Puterea din umbră care pune lumea în mișcare! Spionaj! Crimă! Un simplu joc… sau o confruntare pe viață și pe moarte!?

„Imperium” are tensiunea, energia şi dinamica unei curse pentru supravieţuire.

– Răzvana Niță, critic de teatru

În curând

Sămbătă 20 Aprilie
ora 20:00

București – Colegiul Mihai Vitezul
(B-dul Pache Protopopescu 62)

Vezi detalii sala >>

Distribuție: Maia Morgenstern și Cabiria Morgenstern

Regie: Ricard Reguant

Text: Ricard Reguant

Muzica Originală: Pep Sala

Traducere: Mihaela Stanca

Decor: Bogdan Amarfi

Light Design: Dan Bujor

Sound Design: Andrei Tomescu

Durata: 1h 30 (fără pauză)

Biletele se pot achiziționa prin rețeaua Exista 2 categorii de prețuri:

  • Categoria I VIP: 150 lei
  • Categoria II: 120 lei
  • Reduse la 60 lei pentru pensionari, studenți, liceeni si copii . Biletele se rezervă pe whatsapp sau telefonic și vor fi ridicate în ziua spectacolului.

Povestea

Două femei se întâlnesc în toiul nopții într-un loc izolat, un spațiu enigmatic unde nimic nu este ceea ce pare a fi.

Amândouă ascund secrete. Se înfruntă, se luptă, vorbesc despre viețile lor…

Puterea, banii, războaiele, politica… tot ceea ce pune lumea în mișcare și însăși configurația lumii devin puncte sensibile într-o confruntare în care prezentul și trecutul par să se întrepătrundă.

Este acolo, între ele, soarta întregii lumi…
Și este posibil ca tocmai una dintre ele să dețină cheia enigmei a ceea ce face ca lumea să se îndrepte direct spre haos.
Imperium-ul creat în Roma antică ascunde cheia tuturor secretelor… un Imperiu care și astăzi, într-un arc peste timp, domină lumea, așa cum a făcut-o odinioară, în vremurile de demult.

FEMEIA (Maia Morgenstern) cunoaște mecanismele, dar se ascunde, enigmatică, în spatele unui văl de jumătăți de adevăr și jumătăți de minciună. Este o femeie puternică, influentă, inteligentă… și poate tocmai asta o transformă într-o femeie periculoasă.

EA (Cabiria Morgenstern) este mai tânără și vrea să cunoască, să extragă de la FEMEIE „adevărul” ascuns în spatele puterii ei.

Sunt două personalități care luptă pentru ceva la fel de volatil sau imaterial precum a cunoaște de ce… De ce suntem așa cum suntem?… De ce dorința de putere domină lumea?… iar „Puterea” este ca un exploziv: fie este manevrat cu grijă, fie explodează.

Cum spunea Montesquieu: “Pentru ca să nu se poată abuza de putere, trebuie, ca prin natura lucrurilor, o putere să oprească altă putere”.

Regizor – Ricard Reguant

Regizor Ricard Reguant

Ricard Reguant este unul dintre cei mai prolifici regizori de teatru din Spania, el primind, de altfel, recent, și un Premiu Onorific pentru întreaga activitate.

În afară de cariera de regizor, Ricard Reguant este cunoscut și pentru cariera sa de actor, dramaturg, scenarist și regizor de film și televiziune.

De asemenea, este recunoscut și pentru activitatea sa didatică. Astfel, în 1984, alături de Àngels Gonyalons, Ricard Reguant a pus bazele primei școli de musical din Spania.

Ulterior, a colaborat în calitate de Profesor de Musical și Interpretare cu ESAEM (Scoala Superioara de Arte Dramatice) din Malaga, înființată de bunul său prieten, Antonio Banderas.

A montat numeroase spectacole în Spania, Brazilia,Italia și România, a realizat emisiuni TV la posturile naționale din Spania și a semnat scenariul și regia la un număr important de filme și seriale, fiind de altfel nominalizat și la premiile Goya.

Este unul dintre cei mai apreciți realizatori de documentare din Spania, documentarul său despre Revoluția din Cuba obținând Premiul Ondas pentru cel mai bun documentar.

 

Citeste mai multe despre regizorul Ricard Reguant

Muzică – Pep Sala

Pep Sala este unul dintre cei mai influenti muzicieni din industria muzicala catalana din ultimii ani.

Cu 40 de ani de cariera in domeniul muzical si peste 500 de piese inregistrate, melodiile lui au fost interpretate de artisti precum : Shakira, Marillion, Dyango, Josep Carreras, Luz Casal, Dale Watson, Kathy Chiavola, Sergio Dalma, Carlos Tarque … iar unele inregistrari s-au vandut in peste un milion de exemplare.

Pep Sala este cunoscut în rândul spectatorilor de teatru din România pentru muzica originală compusă pentru spectacolele Teatrului Avangardia “Și din 10 N-a Mai Rămas Niciunul” și “Sherlock Holmes și Jack Spintecătorul”.

 

Citeste mai multe despre compozitorul Pep Sala

Galerie Foto

Partneri Costume

Partneri Mobilier

PROGRAM SPECTACOLE

DISTRIBUIȚI