Hollywood Confidențial

2 staruri de la Hollywood, o crima aparent perfecta si un detectiv belgian....

61439

În curând

București – Sala Rapsodia
(Lipscani 53)

Distribuție: Cristi Iacob, Alex Conovaru, Victoria Cocias, Stefana Samfira, Anca Florescu, Andrei Mateiu si Teodora Colt.

Regie: Ricard Reguant

Asistent Regie: Alexandra Aga

Text: Ricard Reguant

Traducere: Mihaela Stanca

Decor: Bogdan Amarfi

Costume: Adina Buzatu si Stephan Pelger

Durata: 2h (fără pauză)

Spectacol nerecomandat persoanelor sub 14 ani.

Biletele se pot achiziționa prin rețeaua Există 2 categorii de prețuri:

  • Categoria I VIP: 150 lei
  • Categoria II: 120 lei
  • Oferim și 20 bilete reduse la 60 lei pentru pensionari, studenți, liceeni si copii . Biletele se rezervă telefonic și vor fi ridicate în ziua spectacolului.

POVESTEA

Spectacolul are la baza o poveste care se petrece pe insula Mallorca si care imbina fictiunea si realitatea.

Veti descoperi ce se ascunde dincolo de magia Marilor Studiouri de la Hollywood prin intermediul a doua mari staruri care prind viata sub ochii vostri: Ava Gardner si Eroll Flynn intr-o intalnire care – de ce nu? – ar fi putut avea loc si in realitate.

Iar, la un moment dat, apare in scena si un detectiv belgian care reuseste sa descalceasca itele unei crime aparent perfecte.

Nu ratati un spectacol deosebit in care glamourul anilor 1950 se imbina cu fata tenebroasa a Hollywood-ului intr-o lume plina de mistere si de neprevazut!

Galerie Foto

Regizor – Ricard Reguant

Regizor Ricard ReguantRegizorul catalan Ricard Reguant a montat numeroase spectacole în Spania, Brazilia, Italia și România (Muzicalul Chicago, Șeful, Intriga, Magnolii de Oțel, Și din 10 n-a mai rămas niciunul), a realizat emisiuni TV pe posturile naționale din Spania și a semnat scenariul și regia la un număr important de filme și seriale, fiind, de altfel, și nominalizat la premiile Goya.

Predă ca profesor la ESAEM (Școala Superioară de Arte Dramatice) din Malaga înființată de bunul său prieten, Antonio Banderas.

Citeste mai multe despre regizorul Ricard Reguant

Costumele

Adina Buzatu

PARTNERI SPECTACOL

PROGRAM SPECTACOLE

DISTRIBUIȚI