Despre Noi

9234

Teatrul Avangardia este un teatru independent format dintr-un nucleu de profesionisti romani cu experienta in domeniul productiei de spectacole, marketingului, controlului calitatii și managementului de proiect impreuna cu regizorul spaniol Ricard Reguant (in prezent directorul artistic al Teatrului Apollo din Barcelona, laureat Broadway World in 2015, considerat parintele musicalului in Spania, intemeietorul primei scoli de musical din Spania, unul dintre primii realizatori de emisiuni de divertisment si seriale TV din Spania, nominalizat la premiile Goya…).

Producțiile marca Teatrul Avangardia sunt spectacole de înaltă ținută artistică și care încearcă de fiecare dată să aducă ceva nou în peisajul teatral autohton.  Specialitatea noastră sunt producțiile la scală mare și ne propunem ca de fiecare dată să ridicăm ștacheta din ce în ce mai sus.

Teatrul Avangardia este un teatru puternic orientat către spectatori și ne preocupăm îndeaproape de fiecare aspect pe care îl implică vizionarea unui spectacol ca si experiență în sine, de la calitatea actului artistic, la accesibilitate, la confortul din sala de spectacol, experiența achiziționării de bilete, disponibilitatea informațiilor despre spectacole.

Interviu CoolArt - BucurestiTV

Interviu In obiectiv - SperantaTV

BiziLiveTV

Interviu la Art Cultura - RFI

Mesajul Teatrul Avangardia pentru spectatori:

Te-am vazut venind. Increzator, relaxat si cu o stare buna care vibra aerul din jurul tau. Zambeai. Am zambit si eu in timp ce te urmaream cum traversezi foaierul si intri in sala. Te-ai oprit de cateva ori sa iti saluti prietenii si cunoscutii. Ti-am simtit bucuria ca i-ai gasit pe toti aici.

Mai e un pic si incepe spectacolul. Te-ai asezat pe scaun si privesti scena. Probabil te intrebi…

Citeste mesajul catre spectatori >>

ECHIPA TEATRULUI AVANGARDIA

Mihaela Stanca

Producator General

Marius Stanca

Producator General

Bogdan Amarfi

Producator Delegat

Regizor Ricard Reguant

Ricard Reguant

Consultant Artistic

Dan Bujor

Light Designer

Andrei Tomescu

PR

Laura Dinu

Asistent Productie

Mihai Besoiu

Asistent Productie

DISTRIBUIȚI