DEMNITATE – 30 Septembrie si 12 Octombrie

602

Dupa succesul fulminant in Spania si mai multe tari din America Latina, spectacolul Demnitate ajunge si la Bucuresti in regia autorului – Ignasi Vidal – cu o distributie de zile mari: Marius Manole si Serban Pavlu.

Demnitate este un thriller pasionant despre prietenie, ambitie politica si loialitate.

Sambata 30 Septembrie
Ora: 20:00

Bucuresti – Cinema Pro

Distributie: Marius Manole si Serban Pavlu.

Regie: Ignasi Vidal

Durata: 1h 10 (fara pauza)

Joi 12 Octombrie
Ora: 20:00

Bucuresti – Cinema Pro

Distributie: Marius Manole si Serban Pavlu.

Regie: Ignasi Vidal

Durata: 1h 10 (fara pauza)

Cumparati bilet si noi te scoatem la restaurant! Vezi detalii >>

Biletele se pot achizitiona prin reteaua
Exista 4 categorii de preturi:

  • Categoria I VIP: 100 lei
  • Categoria II: 70 lei
  • Categoria III: 60 lei
  • Categoria IV: 50 lei

La fiecare spectacol exista un numar limitat de locuri VIP (32 de locuri) – situate central in primele 2 randuri si care vor primi cadouri/suprize de la sponsorii/partenerii spectacolului.

Cumpara-ti biletul acum online >>

Nu vrei sa cumperi biletul online?
Vezi aici lista de magazine partenere Bilet.ro de unde poti sa iti cumperi bilet: Vezi Lista >>

Spectacolul Demnitate. Povestea

Personajele principale sunt doi politicieni, foarte buni prieteni incă din adolescentă, care au pornit impreună la drum, uniti de aceleasi idealuri, intr-un partid care promova schimbarea intr-o societate din ce in ce mai dezamăgită de clasa politică. Insă pe parcurs, cei doi au ales căi diferite pentru a-si atinge obiectivele.

Demnitate

In Demnitate, Ignasi Vidal vorbeste despre lupta pentru putere in cadrul partidelor, despre vocatia si ambitiile liderilor lor si despre cat de usor este că functionarii să fie manipulati si corupti atunci cand nu se realizează totul cu o transparentă absolută.

El ne arată diferenta intre ceea ce se vede la TV si in alte media si ceea ce se intamplă, de fapt, in spatele usilor inchise de la birourile politicienilor.

„DEMNITATE“ vorbeste, bineinteles, despre coruptie – fără a sări insă la gatul clasei politice: coruptia este in conditia umană – dar, in acelasi timp, vorbeste despre idealuri, prietenie, angajamente, loialitate, ambitie, lăcomie, trădare; si, desigur, despre demnitate.

Avem senzatia că ne aflăm intr-un ring de lupte in care unul dintre combatanti (care este, de asemenea, cel care detine fraiele) manuieste subtil o spadă, iar celălalt un cutit rudimentar.

Protagonistii trebuie să decidă intr-un moment critic in viata lor, ce este mai important pentru ei. Loialitatea fată de prieten, sau demnitatea individuală? Ce să trădeze – prietenul care i-a insotit pană in acel moment sau ideea care a stat la baza celor mai adanci convingeri ale lor?

Treptat, atmosfera se incinge intr-un crescendo din ce in ce mai ametitor, ies la iveală secrete bine păzite, cărtile incep să fie date pe fată, măstile cad, si fiecare isi delimitează din ce in ce mai clar pozitia si isi marchează intentiile pană intru-un punct in care, după cateva răsturnări de situatie de-a dreptul imprevizibile si perturbatoare, situatia devine explozivă si se indreaptă spre un final feroce si neasteptat (sau nu?).

Citeste mai mult >>

Distributie

Marius Manole

Serban Pavlu

Autor si regizor

Ignasi Vidal

Ignasi Vidal

Actor, regizor, scriitor, IGNASI VIDAL este unul dintre cei mai în vogă tineri dramaturgi din Spania.

Costumele

Adina Buzatu

Decor

Ecouri in presa internationala

”Un thriller politic care se potrivește mănușă realității politice actuale”

– El Pais

”O călătorie în bucătăria internă a politicii care teleportează spectatorul în biroul oricărui partid politic”

– MET- MadridEsTeatro.com

”Un thriller politic pe două voci despre corupție și onestitate în inima partidelor politice. Demnitate este un spectacol despre corupția politică, dar, în același timp, și despre prietenie și despre cum prietenia, atunci când la mijloc intervine politica, nu mai păstrează aceleași valori ca înainte”

– El Mundo

”Spectacolul crește și crește până la momente atât de intense încât iți taie respirația, aerul devine încărcat iar tensiunea ajunge să fie electrică și incomodă”

– En Platea – EnPlatea.com

Citeste mai mult >>

DISTRIBUIȚI