CHAT CHAT CHAT

4714

De la socializarea in pasi de Cha Cha Cha la socializarea prin Chat Chat Chat.

Duminica 01 Octombrie
Ora: 19:00

Bucuresti – Cinema Pro

Distributie: Andrei Duban, Anca Turcasiu, Gratiela Duban, Andrei Mateiu

Regie: Ricard Reguant

Durata: 1h 30 (fara pauza)

Cumpara-ti biletul acum online pe Bilet.ro >>

Biletele se pot achizitiona prin reteaua
Exista 3 categorii de preturi:

  • Categoria I VIP: 100 lei
  • Categoria II: 70 lei
  • Categoria III: 60 lei
  • Categoria IV: 50 lei

La fiecare spectacol exista un numar limitat de locuri VIP (32 de locuri) situate central in primele 2 randuri si care vor primi cadouri/suprize de la sponsorii/partenerii spectacolului.

Cumpara-ti biletul acum online >>

Nu vrei sa cumperi biletul online?
Vezi aici lista de magazine partenere Bilet.ro de unde poti sa iti cumperi bilet: Vezi Lista >>

Modalitatea de a gasi un partener s-a schimbat atat de mult in ultimii ani incat in prezent a devenit o chestiune de cateva minute.

Da, desi pare neverosimil, noile forme de socializare si retelele sociale au facut posibil ca orice persoana din orice loc sa poata lua legatura cu cineva de sex opus sau chiar de acelasi sex, depinde de preferinte.

Piesa de teatru Chat Chat Chat exploreaza ceea ce se poate intampla cand se recurge la aceste metode moderne pentru a-ti gasi un partener. Calculatoarele, telefoanele mobile, tabletele toate aceste instrumente pe care am ajuns sa le folosim in mod uzual in viata de zi cu zi devin noile arme de seductie… insa, de asemenea, ridica si anumite probleme:

  • Ce se poate ascunde in spatele unei imagini femei atragatoare sau a unui barbat respectabil?
  • Chiar putem ajunge sa cunoastem alte persoane, pe care sa le consideram viitori parteneri de viata, doar prin apasarea unor taste sau prin intermediul unor cuvinte transmise online?

Chat Chat Chat aduce pe scena in mod eminamente comic scenarii cu care se pot confrunta un barbat si o femeie care isi cauta cu disperare sufletul pereche folosind arme digitale Intrebarea de o suta de puncte este: Il vor gasi?

Adevarul este ca in noua era tehnologica s-a trecut de la socializarea in pasi de cha cha cha la socializarea prin chat chat chat.

Inainte lumea mergea in baruri si discoteci ca sa asculte muzica, sa danseze, sa bea ceva si mai ales sa agate. Da, chiar asa, sa agate!

Insa in zilele noastre, datorita noilor tehnologii, facem toate astea de acasa. Bine, de dansat adevarul este ca nu se prea mai danseaza. Mai degraba iti pregatesti o bautura, pui muzica, te tolanesti pe canapea sau in fotoliu si odata instalat comod dai drumul la laptop.

Comedia Chat Chat Chat reflecta aceasta schimbare sociala in care au fost abandonate locatiile de petrecere a timpului liber ca punct de intalnire pentru a agata in favoarea paginilor de contacte. Si daca aceasta reprezinta o modalitate mai rapida si mai comoda, ea este in acelasi timp si o modalitate mai impersonala si mai rece. De fapt, chefuitul a inceput sa fie inlocuit cu chatul.

Chat Chat Chat cuprinde toate aceste idei si le infatiseaza publicului prin intermediul aventurilor unor protagonisti care, in incercarea de a-si gasi partenerul ideal prin intermediul chatului, se vor confrunta in mod inevitabil cu situatii si personaje (unul mai sarit de pe fix ca altul) care tin mai degraba de un cosmar decat de o poveste romantica.

Pe de alta parte, regizorul Ricard Reguant atrage atentia ca Chat Chat Chat este o piesa moderna care trateaza o tema mai putin abordata in dramaturgie, si anume pericolul pe care il implica relationarea cu persoane necunoscute pe internet.

Chat Chat Chat este o piesa foarte distractiva care poate fi considerata chiar material didactic pentru cei tineri si care, in mod cert, nu va lasa indiferent pe nimeni.

CHAT CHAT CHAT – Galerie Foto

DISTRIBUIȚI