Chat Chat Chat – Povestea

1252

Hai sa razi la comedia Chat Chat Chat – si sa descoperi peste ce poti sa dai cand iti cauti dragostea pe internet 🙂 GARANTAT: vei rade cu lacrimi + vei pleca si cu un mic ghid educativ cu privire la relationarea cu persoane necunoscute pe internet.

Modalitatea de a gasi un partener s-a schimbat atat de mult in ultimii ani incat in prezent a devenit o chestiune de cateva minute.

Da, desi pare neverosimil, noile forme de socializare si retelele sociale au facut posibil ca orice persoana din orice loc sa poata lua legatura cu cineva de sex opus …sau chiar de acelasi sex, depinde de preferinte.

Piesa de teatru Chat Chat Chat exploreaza ceea ce se poate intampla cand se recurge la aceste metode moderne pentru a-ti gasi un partener. Calculatoarele, telefoanele mobile, tabletele… toate aceste instrumente pe care am ajuns sa le folosim in mod uzual in viata de zi cu zi devin noile arme de seductie… insa, de asemenea, ridica si anumite probleme:

  • Ce se poate ascunde in spatele imaginii unei femei atragatoare sau a unui barbat respectabil?
  • Chiar putem ajunge sa cunoastem alte persoane, pe care sa le consideram viitori parteneri de viata, doar prin apasarea unor taste sau prin intermediul unor cuvinte transmise online?

Dragostea e un dans. Simtim muzica, cunoastem pasii, doar ca uneori este putin mai greu de gasit acel partener cu care sa ne sincronizam intru totul. Fie ca este vorba de cha cha cha sau de un vals vienez, de street dance ori de balet, important este sincronul. Si pentru o sincronizare impecabila este nevoie de multa munca, dar si de un strop de chimie pentru inceput.

Chat Chat Chat este o comedie savuroasa despre dragoste ca un dans. Spectacolul de teatru “Chat Chat Chat” prezinta cea mai moderna si utilizata metoda de a gasi un partener in zilele noastre, si anume: retele sociale si chat-ul.

www.RalucaUluiteanu.ro

Chat Chat Chat aduce pe scena in mod eminamente comic scenarii cu care se pot confrunta un barbat si o femeie care isi cauta cu disperare sufletul pereche folosind arme digitale… Intrebarea de o suta de puncte este: Il vor gasi?

Adevarul este ca in noua era tehnologica s-a trecut de la socializarea in pasi de cha cha cha la socializarea prin chat chat chat.

Inainte lumea mergea in baruri si discoteci ca sa asculte muzica, sa danseze, sa bea ceva si mai ales sa agate. Da, chiar asa, sa agate!

Insa in zilele noastre, datorita noilor tehnologii, facem toate astea de acasa. Bine, de dansat adevarul este ca nu se prea mai danseaza. Mai degraba iti pregatesti o bautura, pui muzica, te tolanesti pe canapea sau in fotoliu si odata instalat comod… dai drumul la laptop.

Comedia Chat Chat Chat reflecta aceasta schimbare sociala in care au fost abandonate locatiile de petrecere a timpului liber ca punct de intalnire pentru a agata in favoarea paginilor de contacte. Si daca aceasta reprezinta o modalitate mai rapida si mai comoda, ea este in acelasi timp si o modalitate mai impersonala si mai rece. De fapt, chefuitul a inceput sa fie inlocuit cu chatul.

Chat Chat Chat cuprinde toate aceste idei si le infatiseaza publicului prin intermediul aventurilor unor protagonisti care, in incercarea de a-si gasi partenerul ideal prin intermediul chatului, se vor confrunta in mod inevitabil cu situatii si personaje (unul mai sarit de pe fix ca altul) care tin mai degraba de un cosmar decat de o poveste romantica.

Pe de alta parte, regizorul Ricard Reguant atrage atentia ca Chat Chat Chat “este o piesa moderna care trateaza o tema mai putin abordata in dramaturgie, si anume pericolul pe care il implica relationarea cu persoane necunoscute pe internet”.

Chat Chat Chat este o piesa foarte distractiva care poate fi considerata chiar material didactic pentru cei tineri si care, in mod cert, nu va lasa indiferent pe nimeni.

DISTRIBUIȚI