Campanie speciala de preventie medicala Teatrul Avangardia – Medicover

196

  • Esti obisnuit sa asociezi medicul cu boala.
  • Desi stii foarte bine care sunt avantajele preventiei, de cele mai multe ori eviti sa mergi la medic pentru controalele de rutina.
  • Pentru ca nu ai timp, pentru ca iti este frica: de medic, de durere, de diagnostic.
  • Pentru ca nu te gandesti ca ti se poate intampla tie ceva grav.
  • Sau pentru ca nu te pui niciodata pe tine pe primul loc.
  • Ii incurajezi, in schimb, sa mearga la medic, pe ceilalti: pe copilul tau, pe sotie, pe sot, pe parintii si pe prietenii tai.

Dar tu? Tu cand ai avut grija de tine ultima oara?

Medicover are grija de sanatatea ta si te ajuta sa faci pasul decisiv catre o viata sanatoasa

  • Pentru ca nu trebuie sa mergi la medic doar atunci cand te doare
  • Pentru ca nimic nu valoreaza mai mult decat sanatatea ta
  • Pentru ca familia si prietenii tai te vor sanatos langa ei pentru cat mai mult timp
  • Pentru ca primul pas pentru o viata sanatoasa il poti face doar tu

Si pentru ca misiunea noastra este aceea de a-ti imbunatati viata prin servicii medicale la cele mai inalte standarde, suntem parteneri ai piesei de teatru, militand pentru preventie si pentru cultura.

Vino sa vizionezi piesa de teatru ‘’Magnolii de otel’’, in zilele de 12, 13 si 14 octombrie si te vei bucura de surprize si de pachete de preventie special gandite de Medicover.

Impreuna avem grija de sanatatea ta!

“In cei peste 23 de ani de cand oferim servicii de ingrijire medicala de cea mai buna calitate, noi, Medicover, ne-am luat angajamentul de a contribui la imbunatatirea vietii romanilor. Vom continua si in viitor sa ne dezvoltam si sa le oferim pacientilor nostri servicii complete si de cea mai buna calitate.

Deoarece principalul obiectiv al Medicover este mentinerea si imbunatatirea starii de sanatate a pacientilor nostri, am hotarat sa ne alaturam demersului Teatrului Avangardia si sa sustinem “Magnolii de otel” – o piesa de teatru care arata cat de important este sprijinul familiei si al prietenilor atunci cand te imbolnavesti – si sa militam pentru preventie. Arta ne determina intotdeauna sa reflectam, sa analizam si sa ne punem intrebari: despre noi, despre misiunea noastra, despre viata. De asemenea, arta exprima emotiile, framantarile si problemele unei societati. Apoi ne inspira sa actionam si chiar sa depasim anumite probleme.

Prin urmare, incurajarea prevenitei contribuie la imbunatatirea calitatii vietii. Nu putem sa ramanem indiferenti fata de toate cazurile medicale pe care le-am intalnit de-a lungul anilor: pacienti care ajung sa aiba probleme grave de sanatate pentru ca nu si-au oferit sansa de a consulta un medic bun care sa ii ajute inainte de a fi prea tarziu.’’ – Adrian Peake, General Manager Medicover Romania

Facebook Comments
DISTRIBUIȚI