Iubito, îți rămân dator! – Cluj

de Helen Salfas

35568

Cea mai amuzantă comedie despre supraviețuirea in cuplu!

O comedie despre diferențele dintre bărbați și femei și despre provocările conviețuirii în cuplu.

Ideal pentru cei care trăiesc deja cu perechea cât și pentru cei care au de gând să facă acest pas în viitorul mai mult sau mai puțin îndepărtat.

Miercuri 02 Noiembrie
ora 20:00

Casa de cultura a studentilor Cluj

Distribuție: Andrei Duban și Grațiela Duban

Regie: Ricard Reguant

Text: Helen Salfas

Traducere: Mihaela Stanca

Decor: Bogdan Amarfi

Light Design: Dan Bujor

Durata: 1h 20 (fără pauză)

Biletele se pot achiziționa prin rețeaua Există 3 categorii de prețuri:

  • Categoria I VIP: 150 lei
  • Categoria II: 120 lei
  • Categoria III: 100 lei
  • Oferim și 50 bilete reduse la 60 lei pentru pensionari, studenți, liceeni si copii . Biletele se rezervă telefonic și vor fi ridicate în ziua spectacolului. Numărul lor este limitat și se vor rezerva pe principiul primul venit, primul servit.

Locul din stânga și cel din dreapta locurilor achiziționate de dumneavoastră vor fi blocate automat din sistem. Singura excepție va fi la locurile capăt de rând.

POVESTEA

Un autentic manual de auto-ajutor ca să poți face față provocărilor conviețuirii în cuplu (care nu sunt puține).

Vorbește despre diferențele care există între bărbați și femei nu doar în plan sexual, ci și în plan afectiv, social și cultural.

Vă va face să râdeți dar și să reflectați, în egală măsură, asupra universului provocator al dragostei și al conviețuirii în cuplu.

Nu ratați această comedie incendiară despre relația dintre cele doua sexe: diferențele dintre ele, virtuțile lor, slăbiciunile, atitudinile și, mai ales, felul în care, în cele din urmă, în mod inevitabil, fiecare se dovedește a fi completarea ideală a celuilalt.

*****

“Dumnezeu a facut femeia vorbareata pentru a atrage atentia asupra pericolului care se ascunde in spatele tacerii ei. Trebuie sa ai mare grija cu tacerea unei femei. In mod sigur coace ceva…….”

*****

„Cand Dumnezeu a creat barbatul nu avea habar de importanta memoriei. Normal ca i-a dat memorie barbatului, dar cu capacitate limitata. De aceea, barbatii pastreaza in creier doar ceea ce e cu adevarat important pentru ei. In rest, sterg tot ca sa nu supraincarce softul.”

*****

“[…] 𝙤 𝙘𝙤𝙢𝙚𝙙𝙞𝙚 𝙨𝙥𝙪𝙢𝙤𝙖𝙨𝙖̆ 𝙞̂𝙣 𝙘𝙪𝙥𝙡𝙪, 𝙪𝙣 𝙛𝙚𝙡 𝙙𝙚 𝙨𝙩𝙖𝙣𝙙-𝙪𝙥 𝙘𝙤𝙢𝙚𝙙𝙮 𝙙𝙚 𝙡𝙪𝙭” – Dana Țabrea, critic de teatru

GALERIE FOTO

Regizor – Ricard Reguant

Regizor Ricard ReguantRegizorul catalan Ricard Reguant a montat numeroase spectacole în Spania, Brazilia, Italia și România (Muzicalul Chicago, Șeful, Intriga, Magnolii de Oțel, Și din 10 n-a mai rămas niciunul), a realizat emisiuni TV pe posturile naționale din Spania și a semnat scenariul și regia la un număr important de filme și seriale, fiind, de altfel, și nominalizat la premiile Goya.

Predă ca profesor la ESAEM (Școala Superioară de Arte Dramatice) din Malaga înființată de bunul său prieten, Antonio Banderas.

Citeste mai multe despre regizorul Ricard Reguant

DISTRIBUIȚI